torsdag den 26. august 2010

Skiftedag

Det nye hold af biologer og assistenter på Pâmiut har nu haft 3-4 dages fornøjelse af at vente i Tasiilaq på starten af togt 5. Vi er slet ikke kede af, at skiftet af besætning i år har fundet sted i denne spændende by frem for i Reykjavik. Men nu har Pâmiut forladt Grønlands turistmæssige knudepunkt med en ny og frisk besætning af biologer og assistenter. Skipper og den øvrige skibsbesætning hører til den mere holdbare slags og fortsætter fra det forrige togt. Det er vi heller ikke kede af.

På vejen hjem mod kommunens andet yderpunkt, Nuuk, er vi en broget flok med forskellig baggrund og erfaring, som skal arbejde sammen og sørge for, at kvaliteten af resultaterne står mål med prisen for togtet: Anne (biologistuderende), Bo (ingeniørstuderende), Daniel (biologistuderende), Jan (biolog), Henrik (biolog, togtleder), Melisa (nybagt student og lillesøster til Tuperna fra forrige togt) og Susanne (biologassistent).

For Anne og Melisa er dette første togt med Pâmiut, mens Bo har det forrige togt i bagagen. Resten af flokken er garvede togtdeltagere og kender Pâmiut så godt, at næsten intet kan overraske. Men man ved jo aldrig med disse togter. Overraskelserne skal vi nok fortælle om, men vi kan ikke garantere, at vi kan holde bloggen i kog på samme måde som Kaj kunne. Vi skal dog nok få den til at simre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar